MEILLÄ ON PENTUJA !

MEILLÄ ON PENTUJA ! MIKÄLI OLET KIINNOSTUNUT MEIDÄN PENNUISTA KERRO REIPPAASTI ITSESTÄSI SÄHKÖPOSTITSE ! ETSIN MYÖSKIN SIJOITUS NARTULLE KOTIA !


Tiedustelut : amaronnas ( AT ) gmail.com


MEIDÄN PENNUISTA:

Pentumme kasvavat talossamme, elämämme keskellä ja tottuvat erilaisiin ääniin, ihmisiin ja toisiin eläimiin, käymme autoilemassa, totumme ulkona olemiseen , eli pennun ensimmäiset soliaalistamiset ovat  alkaneet jo syntymästä lähtien joten ovat jo sosiaalisia  ennenkuin muuttavat uuteen kotiinsa.

Pennut eläinlääkäritarkastetaan, silmäpeilataan ja sirutetaan sekä madotetaan useampaan kertaan ennen luovuttamista.Pennut luovutetaan Suomen Kennelliiton rekisteröiminä.

Pennut luovutetaan aikaisintaan 8 viikon ikäisinä, ja pentujen kodit selviää vasta noin 7 viikon ikäisinä.
Pentua ei voi varata, eikä pentua myydä värinsä perusteellä, vaan pennuille valitaan se oikea koti luonteensa perusteella.


Tärkeintä meille on, että pennut saavat juuri pennuille parhaiten sopivat kotinsa.
Ja koska olemme olleet pentujen kanssa eniten, tunnemme ne parhaiten ja siksi on  luonnollista että valitsemme  pentujen uudet kodit.

Pennut ovat olleet syntymästä lähtien osa meidän perhettä joten haluamme olla heihin yhteydessä senkin jälkeen kun ovat muuttaneet meiltä.

Koirani   ovat hyvin aktiivisia, ja niin tulevat pennutkin olemaan.

 Etsimme pennuille yhteistyökykyisiä, aktiivisia koteja, ei pelkästään lenkkikaveriksi tai lapsille seurakoiraksi, siihen tarpeeseen löytyy parempia rotuja!

Pennut kasvatetaan luonnonmukaisesti Barf ruoalla joka takaa heille hyvän alun elämälle ja yritämme näin eliminoida altistumista erilaisille sairauksille.

Kerrothan itsestäsi tiedustellessasi pentua !